Home FAQ Kur fillojnë trajnimet dhe sa zgjasin?

Kur fillojnë trajnimet dhe sa zgjasin?

Për datat dhe orarin e saktë luteni të vizitoni seksionin e trajnimeve. Trajnimet mbahen rregullisht nga e hëna deri te enjtën me fillim nga ora 09:00 deri në orën 13:00, respektivisht 10:00 deri ne 14:00. Pjesëmarrja fizike gjatë gjithë trajnimit është obligative!