RRETH
FLOSSK BOOTCAMP

Bootcamp janë trajnime intenzive gjithëpërfshirëse, që kanë për qëllim të fuqizojnë karrierën e të rinjëve në industrinë e teknologjisë.

Ky program është dizajnuar nga FLOSSK, organizatë e themeluar në vitin 2009 për të promovuar softuerin e lirë dhe me kod burimor të hapur.

Ky program u inicua me përkrahjen e Ambasadës Amerikane në Prishtinë.

LOKACIONI

Location

Nr. 61,
Rr. Ganimete Tërbeshi,
Aktash, Prishtinë, 10000

KONTAKTI

FLOSSK
Free Libre Open Source Software Kosova

+383 44 233 967 [email protected]